Automate your Marketing
with Womplify




 
:: k i s a h - d e m i - k i s a h ::

By: hADIE si dalangKEJADIAN

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 26-Jun-2008 16:13 Email | Share | | Bookmark
aku terkecewa...

Sepanjang semester praktikal nih... antara assignment yang perlu aku buat adalah berkaitan dengan gambar di bawah. Namun keputusannya sangat mendukacitakan... Ambil sedikit masa untuk menenangkan perasaan...

apela nasib....



Gambar 1.1 - keadaan pencahayaan semula jadi di dalam bangunan


Gambar 1.2 - jenis bahan yang digunakan untuk lantai gelanggang futsal


Gambar 1.3 - antara elemen yang mempengaruhi keadaan angin bangunan


Quote:
namun aku sedar... apalah gunanya berdukacita di atas perkara yang tidak diusahakan sepenuh hati... ambil iktibar, rancang perjalanan...


masaku tidak diurus... hasilnya hancus...



hADIE
malang KEJADIAN

+ KM fotografi - http://karpetmerah.fotopages.com


Thursday, 24-Apr-2008 15:16 Email | Share | | Bookmark
nanti kalau ada masa . . .

 


Quote:
ini sekadar lakaran aku tentang rupa bentuk ofis yang aku tengah praktikal sekarang... bukan design aku tau! jangan salah faham



doakan aku dapat urus masa sebaiknya...
+ topical study
+ logbook practical training
+ wedding editing

+ accreditation



hADIE
dalang KEJADIAN

+ KM fotografi - http://karpetmerah.fotopages.com


Sunday, 13-Apr-2008 07:17 Email | Share | | Bookmark
recent wedding

 
 
 
View all 6 photos...





Majlis Perkahwinan Hanif & Hayati - Sabtu, 12 April 2008 | 5 Rabiul-akhir 1429 H
My latest wedding shooting. See more pictures at KarpetMerah fotopages



Ape aku buat sekarang?

aku dalam peringkat menyesuaikan diri dengan situasi baru dalam hidup
dah 2 minggu praktikal di IMAAR Architect, Taman Melawati
setiap hari 8.30-5.30 di dalam ofis bukan sesuatu yang "tegal biasa" bagiku...


minggu pertama... tiap hari sebelum lunch hour mesti terlentok2 dlm ofis, tak cukop tido
pastu, lunch kene makan roti bakar je, kalo makan nasi, alamat sambung tido la aku dalam ofis


minggu kedua... semua dah jadi rutin, badan pon da terbiase
sedar2, da hari jumaat... tak perasan pon... haha!
then smlm aku da start shoot wedding balik,
mule2 takut gk nk amek job time praktikal ni
risau tak dapat susun masa sebaiknye... tapi insya allah...


yela... aku ni pemalas orangnyer...


minggu ketiga... tatau lagi apa jadi...
doakan segalanya baik buat aku... amiiin


sorang architect dalam ofis aku bitau...
"do the important first, not the urgent one!"
aku pon... buat2 faham seraya mengangguk...


+ topical study
+ wedding editing
+ logbook practical training
+ accreditation



hADIE
dalang KEJADIAN

+ KM fotografi - http://karpetmerah.fotopages.com

:: update 15 April ::

more at KarpetMerah fotopages


Saturday, 8-Mar-2008 14:27 Email | Share | | Bookmark
oh pertama kali...




pagi tadi... tepat jam 10.30pagi, aku mengundi buat pertama kali... alhamdulillah...
p/s: aku impikan sebuah "harapan"...


Friday, 8-Feb-2008 18:23 Email | Share | | Bookmark
harapan baru untuk KAMI

 


herm... bile aku nk pakai L lense sendiri nih?...

SELAMAT MENGUNDI UNTUK SEMUA ! ! !





da lama aku tak bangun pagi...
semalam balik bilik lewat, tak dapat tido sampai pagi...
aku angkut kamera, tgk langit macam best, tembak!!!

view dari mahallah (hostel) aku kt UIA...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net